Salam əziz rəylər oxuyanlar! Mən tez-tez müxtəlif forumlarda insanların onlayn
Salam əziz rəylər oxuyanlar! Mən tez-tez müxtəlif forumlarda insanların onlayn platformalar haqqında rəylərini oxuyuram. Çoxları dizayndan, sürətdən, məzmunun keyfiyyətindən danışır, amma məxfilik və məlumat təhlükəsizliyi mövzusuna çox az toxunulur. Halbuki, bu mənim üçün ən vacib meyardır. Mən qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl həmişə saytın məlumat toplama siyasətini, bu məlumatların necə istifadə olunacağını və istifadəçinin bu məlumatları nə vaxt istəsə silə biləcəyini araşdırıram. Təəssüf ki, bu suallara aydın cavab verən platformalar çox azdır. Azərbaycanda bu sahədə şəffaf siyasət yürüdən platformalar hansılardır? Kimsə öz təcrübəsini bölüşə bilərmi? Çox minnətdar olaram.
8 Views

Bu gün çox gözəl bir gündür. Günəş parlayır, quşlar oxuyur, hər şey canlı və rəngarəngdir. Belə günlərdə mən xüsusilə enerjili olur və yeni şeylər etmək, yeni məkanlar kəşf etmək istəyirəm. Bu səhər də elə etdim. Bir fincan qəhvə hazırlayıb kompüterimin başına keçdim və maraqlı bir platforma axtarmağa başladım. Və tapa bildim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayt bu günəşli gün kimi parlaq və rəngarəngdir. Ona baxan kimi əhvalın yaxşılaşır, üzündə təbəssüm yaranır. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha da xoşbəxt oldum. Çünki burada hər şey o qədər müsbət, o qədər enerji doludur ki, insan sadəcə sevinir. Bu sayt mənə elə gəlir ki, günəşli bir gün kimi parlayır. İndi mən bu platformanı hər dəfə xoşbəxt olduğum anlarda açıram. O, mənim sevincimi daha da artırır. Və ən gözəli odur ki, bu platformanı başqaları ilə də paylaşa bilirəm. Dostlarım da bu günəşli platformanı çox bəyənirlər.